Forum closed. New forum available at http://community.wymeditor.org/

links and XULElement error

Support forum for WYMeditor.

links and XULElement error

Postby oraknabo on Tue Feb 17, 2009 12:55 am

Ever since I upgraded jQuery, formatting links no longer works. Instead of putting a url on the link, I get a string like "wym-1234831723179" as the href content on the new link and the dialog window doesn't close on submit.
I'm also getting repeated errors in firefox's error console saying "Permission denied to get property XULElement.accessibleType" whenever wymeditor is loaded.

I'm going to try the newest nightly build to see if these problems get fixed, but is the stable version not compatible with jQuery 1.3?
oraknabo
 
Posts: 8
Joined: Tue Feb 17, 2009 12:04 am

Re: links and XULElement error

Postby mr_lundis on Fri Feb 20, 2009 4:35 pm

Hi!

The current release of WYMeditor is not compatible with jQuery version 1.3, this will however be fixed before next release.

Cheers ;)
Jonatan Lundin - designer, developer and forum moderator. You should follow me on Twitter!
mr_lundis
 
Posts: 335
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:59 am
Location: Sweden

Re: links and XULElement error

Postby eadevel on Mon Feb 23, 2009 11:44 am

Have you tried the following?
http://forum.wymeditor.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=454

Are there more compatibility errors that we should be aware of?
eadevel
 
Posts: 22
Joined: Thu Sep 27, 2007 12:00 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron