Forum closed. New forum available at http://community.wymeditor.org/

Remove automatic <p> when i insert some text

Support forum for WYMeditor.

Remove automatic <p> when i insert some text

Postby rodolfofadino on Fri Jun 26, 2009 12:10 am

Hi, I have some problens,
I can't use <p> in my html text, so i need to remove the automatic tag <p>,
who is inserted when i begin digit some text.

I realy read all the souce code but i'm lost
Thank's
Rodolfo
rodolfofadino
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 26, 2009 12:02 am

Re: Remove automatic <p> when i insert some text

Postby mr_lundis on Fri Jun 26, 2009 8:45 am

Hi Rodolfo, and welcome to the forum!
WYMeditor is designed to enforce a good document structure (i.e. making you write text in paragraphs and use proper headings) so I think modifying the editor not to do this wont be so easy, and doing so goes pretty much against the whole philosophy behind the editor.

Why do you need to do this any way? And is it only paragraphs you can not you use, or does your cms/document layout/whatever prevent you from using block level elements altogether?

Cheers! ;)
Jonatan Lundin - designer, developer and forum moderator. You should follow me on Twitter!
mr_lundis
 
Posts: 335
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:59 am
Location: Sweden

Re: Remove automatic <p> when i insert some text

Postby rodolfofadino on Fri Jun 26, 2009 11:36 am

Hi Lundin,
Thank's for your reply,
So, i need to insert the html genered by WYMeditor
in a DataBase, after that i bring it in a page, using asp.net.
For reasons like clean text insite the database i can't use
the tag <p>.
In the page of view i will put the paragraphs as a good structure
In the database, each paragraph stay in a diferent row.

Thank's Rodolfo
rodolfofadino
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 26, 2009 12:02 am

Re: Remove automatic <p> when i insert some text

Postby matthoughton on Sat Jun 27, 2009 6:07 pm

Why not use some post-processing to remove the tags after you have submitted the text? It seems to me that using the <p> tags as split-markers for your records/rows seems much easier than trying to modify the whole editor
matthoughton
 
Posts: 24
Joined: Thu Feb 12, 2009 10:28 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron