Page 1 of 1

non-functional in IE7?

PostPosted: Thu May 06, 2010 8:28 pm
by avonderluft
I'm sure this has come up, but I have not found a definitive answer yet.
When using the straight release out of the box, the WYM textarea does not display properly in IE.
See out of the box WYMeditor integration example below, rendered (not) in IE.

Is there any help for this? I'd love to use WYM, but sadly my user-base is mostly IE.

Screen shot 2010-05-06 at 1.18.17 PM.png
Sample in IE
Screen shot 2010-05-06 at 1.18.17 PM.png (31.73 KiB) Viewed 4027 times

Re: non-functional in IE7?

PostPosted: Sun May 16, 2010 12:14 pm
by mr_lundis
I cannot reproduce this. Does the online examples work for you?
http://files.wymeditor.org/wymeditor/tr ... basic.html

Cheers! ;)

Re: non-functional in IE7?

PostPosted: Wed Jun 09, 2010 6:52 pm
by avonderluft
Yes, that online example does in fact work for me. I have since tested and debugged and found that is was my problem:

This is from some wrapper js, for the implementation I'm using for Radiant CMS
All other browsers tested, except IE, understand multiple css elements, passed as a name argument

1 { name: 'p.important_link, p.download_link',
2 css: 'border: 2px solid 036; background-color: #f6d84c;'},

In order to accomodate IE, separate out all elements in this array:

1 { name: 'p.important_link',
2 css: 'border: 2px solid 036; background-color: #f6d84c;'},
3 { name: 'p.download_link',
4 css: 'border: 2px solid 036; background-color: #f6d84c;'},

Re: non-functional in IE7?

PostPosted: Fri Jun 11, 2010 2:05 pm
by mr_lundis
There's a fix for this in trunk now.
http://trac.wymeditor.org/trac/changeset/667

Cheers! ;)